Magyar Falu Program

________

 

Kukacsere kezdődik

Az NHSZ Dabas értesítette önkormányzatunkat, hogy a közeljövőben megkezdi a közszolgáltatás keretében 60-80 literes kukát fizető ügyfelek edényeinek cseréjét. Azok az érintett ügyfelek, akik a kisebb űrméretű edények után fizetik meg a hulladékdíjat, fizikailag is a megfelelő méretű edényt kapják meg. Az edénycserék a szolgáltatás napján, ürítés után fognak megtörténni. Ne lepődjön tehát meg senki, aki Hernádon 80 l-es edény után fizet díjat, ha kisebbet talál majd a 120 l-es helyén.

A Társaság a csere időpontjáról külön értesítést nem küld.

Egyben tájékoztatják az ügyfeleket, hogy a Hernádon, 2019. január 2-án (szerdán) el nem szállított hulladékot a következő szállítás alkalmával elviszik. (Többeknél ez három heti mennyiséget fog jelenteni).

Kérik, hogy a szállítás napján minden esetben 7 órára kerüljenek ki az edények az utcára, mert nem garantálható, hogy minden héten ugyanabban az időben érkeznek a szállítók.

Kapcsolódó oldal: hulladéknaptár 2019. (pdf)


One Reply to “Kukacsere kezdődik”

  1. Holman György

    Ingatla értékesítés esetén az új tulajdonosnak visszacserélik????? kötve hiszem, hogy a hernádi számozott kuka addig még meg lesz. . Érdekességként:az én kukám a 263-nál (belül) körben festékkel megjelölve!

Comments are closed.

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.