Hasznos hírek

A polgármester köszöntője

Szeretettel köszöntök mindenkit Hernád Nagyközség Önkormányzatának hivatalos honlapján! Majdnem húsz éve készült el az első, internetes megjelenésre szánt oldala a községnek, tehát nagyon régóta jelen vagyunk a világhálón. Természetesen nem lehet összehasonlítani a jelenlegi és az akkori oldalt, de valljuk be, a jelenlegi és az akkori életünket, a jelenlegi és akkori Hernádot, a jelenlegi és az akkori információ-igényeket sem.

Őszintén remélem, hogy ezeken az oldalakon minden olyan fontos információt fellelnek, amely Hernádot megismerteti és közelebb hozza Önökhöz.

Kollégáimmal, intézményeinkkel, civil szervezeteinkkel és vállalkozásainkkal, valamint minden tevékeny hernádival azon dolgozunk, hogy az itt élők és az idelátogatók a lehető legjobban érezzék magukat.

Polgármesteri hivatalunk ügyfélbarát, gyors, szakszerű ügyintézéssel segíti az Önök életét. Hivatali munkánk mellett számos olyan tevékenységet is végzünk, amely segíti a rászorulók boldogulását, segít megőrizni hagyományainkat és kiteljesíti a közösségi és a kulturális életet.

Jó böngészést kívánok!

Zsírosné dr. Pallaga Mária
polgármester

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.
Akadálymentesítés