Egészségügyi komplexum belső felújítása

Március közepén kezdődött meg a hernádi Csicsergő Bölcsőde bővítése és felújítása. A beruházás a PM_BOLCSODEFEJLESZTES_2018/32 azonosító számú pályázat keretében valósul meg 96.205.400 forintos támogatással. A projekt támogatási intenzitása 85%.

Hernád Nagyközség Önkormányzata 2018-ban pályázatot nyújtott be az Önkormányzati tulajdonú bölcsődei ellátást nyújtó intézmények fejlesztésének támogatása címen meghirdetett pályázati felhívásra a hernádi Csicsergő Bölcsőde bővítése és felújítása tárgyában. A sikeres közbeszerzési eljárás után 2020 márciusában a bontási munkákkal megkezddődtek a kivitelezési munkák. A beruházás során
– megújulnak a bölcsőde belső helyiségei (csoportszobák, közlekedő helyiségek, vizes helyiségek, melegítőkonyha),
– új épületszárny épül (babakocsitároló, előtér, kisgyermeknevelők helyiségei, vezetői iroda, fejlesztőszoba, vizes helyiségek, pince),
– új kerítés épül,
– 4 millió Ft értékben eszközbeszerzésre (berendezés, játék) kerül sor.

A projekt támogatója a Pénzügyminisztérium, a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból  96.2 MFt támogatási összeget biztosít, melyhez Hernád Nagyközség Önkormányzata 16,9 M Ft önrészt vállalt.

A kivitelezési munkákat  a TRIGÁRON Kft. végzi, a tervezett befejezési időpont: 2020. augusztus 31. A projekt összköltsége: 118,8  MFt.

 

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.