Magyar Falu Program

Programajánló

________

 

Hernád Hungary Motoros Civil Egyesület

MEGALAKULTUNK!
Elnök:
Szokoli József

Székhely:

2376 Hernád,

Fő utca 10.

telefon:

+36 29 374 330

2005. szeptember 26-án megalakultunk, mint az ELSŐ Hernádi Motoros Egyesület. 11 jóbarát a csapatunk tagja, illetve alapítója.

Célunk, hogy minél szélesebb réteget ismertessünk meg a motoros életformával. A mai világban nagyon sok ember úgy gondolja, hogy a nyaralás, a kikapcsolódás arról szól, hogy elmegyünk egy szállodába, és rengeteg pénzért kipihenjük magunkat. Ez nem így van! Számunkra a kikapcsolódáshoz, elég egy Motor, egy kényelmes Sátor, és hogy EGYÜTT legyünk.

A motorozás a szabadságot nyújtja Nekünk. Nagyon sok szép helyre eljutunk, ami motoron teljesen más mint autóval, rengeteg emberrel megismerkedünk, sok Barátságot, akár ÉLETreszólóakat kötünk, és a mi kis Hernádi csapatunkat is sokan megismerik. Szeretnénk elérni, hogy kicsalogassuk a fiatalokat a négy fal közül, ne csak a számítógép jelentse nekik a világot.

Vágyakozzanak ki a természetbe, tudják azt értékelni, ismerkedjenek, kössenek barátságokat. A csapatunknak az Igaz Barátság az irányadó. Mindig számíthatunk egymásra, és hát ……… mi fontos, ha ez nem? Talán ez legyen a végszó!

Köszönjük, hogy végigolvastátok rövid kis bemutatkozásunkat, és hát azt hiszem a képek magukért beszélnek!

Még hallatunk magunkról!

Hernád Hungary Motoros Civil Egyesület
Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.