Magyar Falu Program

________

 

Hernádi FKSE

Hernádi Futball Sport Egyesület (Hernádi FKSE)

A Hernádi Futball Klub Sport Egyesületet 2020. májusában alapította baráti körünk, azzal a célkitűzéssel, hogy a helyi sportolni vágyók lehetőséget kaphassanak az amatőr szintű versenyzésre.

Az elmúlt időszakban számos sikert tudtak elérni egyesületünk korosztályai. Utánpótlás csapataink rendre jól szerepelnek a Bozsik fesztiválokon, valamint sok meghívást kapnak különböző utánpótlás tornákra, ahonnan gyakran érmekkel és kupákkal térnek haza. Felnőtt csapatunk előző szezonban a Pest Vármegyei IV. osztályú bajnokság egyik legjobb csapatának bizonyult, aminek következtében sikerült az osztályváltás, és az új szezonban már a Pest Vármegyei III. osztály dobogóján telelt.

Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően egyesületünkben évről évre egyre több gyermek és fiatal kezdi el a sportolást, ismerkedik meg a labdarúgás alapjaival.
A kezdetekkor még igazolt játékos nélkül kezdtük el a működést, mára pedig már U7, U-9, U-11 és U-13-mas utánpótlás csapattal is rendelkezünk, nagyjából pedig 60 igazolt játékost foglalkoztatunk.
Különös hangsúlyt fektetünk a játékosok erkölcsi nevelésére is mind a futballpályán, mind azon kívül.

A jó szakmai és erkölcsi nevelésnek köszönhetően játékosaink meglehetősen keresettek más egyesületek által, az elmúlt években több játékost is leigazolt tőlünk az FC Dabas és a Monor SE.

Hernádon és a környező településeken is híre ment egyesületünk teljesítmények így mára rendkívül sok támogatót tudunk magunk mögött például Hernád Nagyközség Önkormányzata és a helyi vállalkozók személyében, akik megkönnyítik és segítik az egyesület életét. Felnőtt csapatunk mérkőzéseire kilátogató szurkolók száma pedig megyei szinten kimagaslóan magas.

Későbbi elképzeléseink szerint szeretnénk olyan lehetőségeket biztosítani focistáinknak, hogy egyre többen, egyre professzionálisabb keretek között tudjanak készülni és fejlődni.

Cím: 2376 Hernád, Köztársaság út 16.
Cégjegyzékszám: 13-02-0003425
Adószám: 18696561-1-13
Képviselője: Manhalt Richárd

Alapító okirat (pdf)


Sportfejlesztési program 2024 (pdf)
Határozat (pdf)

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.