Magyar Falu Program

________

 

Új rendelkezések a hernádi intézményekkel kapcsolatosan

Tisztelt hernádiak!

  • Hernád Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete, egyeztetve az intézményvezetőkkel, 2020. március 14-én döntött arról, hogy a Hernádi Pitypang Óvodát és a Csicsergő Bölcsődét a Magyarországon kihirdetett veszélyhelyzet idejére BEZÁRJA.

Azon gyerekek részére, akiknek MINDKÉT szülője igazoltan nem maradhat távol a munkától (munkáltatói igazolás), felügyeletet biztosítunk abban az esetben, ha kitöltik a biztonsági kockázatokról szóló szülői nyilatkozatot. A nyilatkozat az intézményekben rendelkezésre áll.

  • Az otthon maradó gyermekek részére a gyermekétkeztetést napi egyszeri, meleg főétkezés (ebéd) formájában továbbra is biztosítjuk. Az ebédet a Hernádi Önkormányzat Konyháján lehet átvenni. Kérjük, hogy ne lépjenek be a konyhába, előtte várakozzanak! Az ételt csak tiszta, fertőtlenített ételhordóba adagolják ki a konyha dolgozói. Ételhordót mindenkinek hoznia kell magával.

Az ebédeket 12:00-13:30 óráig lehet átvenni.

A gyermekfelügyeletre és az ebédre vonatkozó igényeket az iskola, az óvoda és a bölcsőde zárt Facebook csoportjában, privát üzenetként jelezzék 2020. március 16-án 07:00 óráig.

  • Az iskolás gyerekekkel kapcsolatos teendőkről az iskola igazgatója nyújt felvilágosítást.
  • Kérjük, hogy a Polgármesteri Hivatal és a Gyermekjóléti Szolgálat munkatársait elsősorban telefonon vagy elektronikus levélben keressék.
  • A szociális étkeztetés és a házi segítségnyújtás továbbra is változatlanul zajlik.

Fenti rendelkezéseink a Kormány intézkedéseivel összhangban változhatnak. Feloldásukról vagy szigorításukról a szokásos módon értesítjük a lakosságot.

Kérjük, hogy intézkedéseinket fogadják megértéssel, maradéktalanul tartsák be azokat, mert ez mindannyiunk érdeke!

Hernád Nagyközség Önkormányzatának
Képviselő-testülete

 

 

 

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.