Magyar Falu Program

________

 

Táncsikerek

A képen az  5. helyen Farkas Antal és Bakró Vanda, valamint a 3. helyen Lestár József és Gavló Mónika A SAMBA TáncSport Egyesület táncosai nagyon szép eredményeket értek el a hétvégén. Két helyen versenyeztek táncosaink. Szombaton az első Mecsek kupát tartották meg Pécsett, ahol Taics Róbert – Vásáreczki Bianka páros 11., a Farkas Alex – Takács Mercédesz 9. lett gyermek 2-es kategóriában, valamint a Farkas Ronald-Mráz Jázmin páros ELSŐ helyet ért el gyermek 1-es kategóriában.
A képen az 5. helyen Farkas Antal és Bakró Vanda, valamint a 3. helyen Lestár József és Gavló Mónika.

A 6. helyen Maczák Balázs és Tillinger Anna Ezzel párhuzamosan zajlott egy másik rangos nemzetközi verseny is Szombathelyen, ahol közel 300 páros indult. A 2. ISIS Kupa elnevezésű szombati napján a Koren Dániel – Szécsi Barbara páros 9. helyen végzett, a Koren Roland – Simon Adrienn Aida páros pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel a junior 1-es “C” kategóriában.
A képen a 6. helyen Maczák Balázs és Tillinger Anna

A 3.  helyen Koren Roland és Simon Adrienn Aida A vasárnapi versenynapon Farkas Alex és Takács Mercédesz 4., Farkas Ronald és Mráz Jázmin 5. helyezést ért el gyermek 2-ben. Maczák Balázs új partnerével, Tillinger Annával indult. Első közös versenyükön junior 1-ben sikeresen bekerültek a döntőbe és ott a 6. helyet sikerült megszerezniük. Az ifjúsági kategóriában mind a két párosunk be tudott kerülni a döntőbe, ahol a Farkas Antal – Bakró Vanda páros 5., a Lestár József – Gavló Mónika páros második versenyén a kiváló 3. helyet szerezte meg.
A fotón a dobogó 3. fokán Koren Roland és Simon Adrienn Aida.

Opóczki Jánossal, az egyesület elnökével együtt gratulálunk a versenyzőknek!

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.