Magyar Falu Program

________

 

Tájékoztatás szelektív gyűjtőedények átvételéről

kukaTájékoztatjuk a lakosságot, hogy a 120 literes, sárga fedelű, szelektív hulladékgyűjtő edények átvételére 2015. október 15-én (csütörtök), október 16-án (péntek) 8-18 óra között, október 17-én (szombat) 8-14 óra között a Polgármesteri Hivatalban van lehetőség. Az idős vagy egyedülálló lakosok részére, igény esetén, előre egyeztetett időpontban az edényt házhoz szállítjuk. Ezzel kapcsolatban kérjük, keressék a Polgármesteri Hivatalt a 29-374-122-es telefonszámon.

Az edényt a hulladékszállítási közszolgáltatást igénybevevő személyesen, vagy meghatalmazottja útján veheti át. Az edény átvételhez érvényes személyi okmányok szükségesek.

A sárga fedelű edények után nem kell külön szolgáltatási díjat fizetni, ez a közszolgáltatás részét képezi. Ebben az edényben gyűjthetők a tiszta, szennyeződésmentes csomagolási hulladékok (műanyag, papír, italos karton, fém csomagolási hulladék)

Kérjük a lakosságot, hogy környezetünk védelme érdekében minél többen vegyék igénybe a szelektív hulladékgyűjtési lehetőséget.

Hernádi Polgármesteri Hivatal

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23. id. Dormány József, a hernádi állomásfőnök és a felesége (1958. június 25.)