Programajánló

Sze
5
szo
2020
egész nap Bográcsparti @ Búcsú tér
Bográcsparti @ Búcsú tér
Sze 5 egész nap
Ebben az esztendőben elmaradt a KultivÁlom Fesztivál a koronavírus járvány miatt. A “Bográcsparti” munkacímű rendezvénnyel kis mértékben talán kárpótolni tudjuk az itt élőket, és jókedvűen búcsúztathatjuk az idei nyarat.
Sze
25
pén
2020
18:00 Kosárdzsembori @ Hernádi ÁLtalános Iskola tornacsarnoka
Kosárdzsembori @ Hernádi ÁLtalános Iskola tornacsarnoka
Sze 25 @ 18:00 – 20:00
 
Hulladéknaptár 2020.

Hasznos hírek

Tájékoztatás a gyermekétkeztetés biztosításáról

Önkormányzatunk veszélyhelyzet fennállása alatt biztosítja a bölcsődés, óvodás, általános iskolás gyermekek részére a gyermekétkeztetést. A szülők napi háromszori (reggel, ebéd, uzsonna) illetve egyszeri (ebéd) étkeztetést vehetnek igénybe.

Az ételt mindennap 12.00 és 13.00 óra között a Hernádi Önkormányzati Konyha (Hernád, Fő utca 144.) udvari bejáratánál lehet átvenni tiszta ételhordóban. Az ételhordót mindenkinek magának kell biztosítania. Kérjük, hogy várakozás közben egymástól legalább 1 méteres távolságot tartsanak és minden családból csak egy fő menjen az ételért.

Azok, akik a napi háromszori étkezést igénylik, az ebéddel együtt kapják meg az aznapi uzsonnát és a másnapi reggelit.

Étkezés megrendelésének módja 2020. március 24-től

Akik jelenleg is igénybe veszik a meleg főétkezést, azoknak is nyilatkozniuk kell arra vonatkozóan, hogy igénylik-e a háromszori étkezést vagy továbbra is csak a főétkezést kérik. Holnapi napon a konyhai dolgozók átadják részükre az igénylőlapot.

Aki jelenleg nem veszi igénybe a gyermekétkeztetést, az a későbbiek során is beadhatja az erre vonatkozó igényét. Az igénylőlapot email-ben (konyha@hernad.hu) küldjék meg, vagy a Konyha főbejárata melletti (művelődési házzal szembeni) postaládába dobják be.

Az étkezés igénybevételének kezdő napjáról az élelmezésvezető mindenkit értesít az igénylők által megadott elérhetőségek egyikén.

Lemondás

Kérjük, amennyiben a megrendelt étkezést mégsem kívánják igénybe venni, azt feltétlenül mondják le.

A megrendelt étkezést a következő munkanapra vonatkozóan az azt megelőző munkanap 10.00 óráig lehet lemondani.  Abban az esetben, ha ez nem történik meg, az étkezést ki kell fizetni.

Térítési díj fizetés

Az étkezés térítési díját jelenleg csak átutalással vagy postai úton lehet megfizetni. A fizetendő összegről minden hónapban értesítőt küldünk.

Hernád, 2020. 03. 23.

Zsírosné dr. Pallaga Mária
polgármester

Gyermekétkeztetés igénylőlap a veszélyhelyzet idejére (docx)

 

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Okmányirodai dokumentumok

Ügyleírások, letölthető nyomtatványok
Adatletiltás
Adatszolgáltatás
Egyéni vállalkozás
Gépjármű ügyintézés
Okmánykiállítás
Okmány elvesztése, találása
Ügyfélkapu regisztráció
Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

Akadálymentesítés