Magyar Falu Program

Programajánló

________

 

Pest megye bajnokai a HERNÁD SE mini kosarasai!!

kosarasokA 2014/2015. évi Pest Megye Bajnokság mini (3-4. osztályosok és az 5. osztályos lányok) korcsoportjában 9 csapat indult. A bajnokságban a hernádi gyerekek végig egyenletes teljesítményt nyújtottak, 1 vereséggel kerültek be a négyes döntőbe, ahol a Monor SE, a Vagány Nyulak Pestszentlőrinc és a Gödöllő SK csapataival. A Gödöllő SK csapatának szintén volt 1 veresége.

A négyes döntőt Hernádon rendeztük meg május 7-én. Első mérkőzésen a Hernád SE játszott Monorral, a végeredmény 57 : 41 lett!! Ekkor már tudtuk, hogy az 1. helyért kell játszanunk.

A Gödöllő- Vagány Nyulak mérkőzést a Gödöllő nyerte. A 3. helyért folytatott küzdelemben a Monor SE került ki győztesen.

A döntő meccs következett, a tornateremben egy gombos tűt sem lehetett volna leejteni, olyan sok szurkoló jött el drukkolni a csapatának. Bizton állítom, hogy gigászi, nagyokat megszégyenítő küzdelem folyt az első helyért! És….

Nyert a Hernád SE csapata!!

Mindenki szívét-lelkét és tudását beleadta a játékba!  Büszkék vagyunk a csapatra, az edzőre, szép teljesítmény volt!!

A csapat tagjai: Batta Lizett, Pál Petra, Kovács Vivien, Jarábik Krisztián, Bretus Lara, Pap Kincső, Beliczki Zsolt, Kucsera Evelin, Revák Ádám, Kerezsi Judit, Kerezsi Jázmin, Szívós áron, Váradi Csilla, Kaczmarczyk Barnabás és Oláh Rezeda. Edzők: Kis Pap Julianna és Járay Judit.

A végeredmény:

      1.            Hernád SE

  1.           Gödöllő SK
  2.           Monor SE
  3.           Vagány Nyulak Pestszentlőrinc
Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.