Magyar Falu Program

________

 

Összefoglaló a diáksportról

Véget ért a szezon, megszülettek az eredmények a legtöbb sportágban. A továbbiakban a Diák Olimpia híreit, eredményeit, valamint a kosárlabda csapatok eredményeit olvashatják. A bajnokságokról a testnevelő tanár és edző, Kis Pap Julianna ad értékelést.

Diák Olimpia – a 2009/2010 tanév eredményei

Az idei tanévben is a mezei futás körzeti versenyével kezdődött a Diák Olimpia. Kakucson 12 iskola 57 csapata versenyzett. Az iskolák közötti versenyben a mi iskolánk a 3. helyen végzett.

További eredmények:

II. korcsoport lány             6. helyezés

II. korcsoport fiú               3. helyezés

III. korcsoport lány            2. helyezés

III. korcsoport fiú              2. helyezés

IV. korcsoport lány          10. helyezés

IV. korcsoport fiú              8. helyezés

Az egyéni versenyben Latyák Noémi a 2. helyen végzett, ezzel a megyei döntőn indulhatott, ahol a 6. helyet szerezte meg!!

x     x      x

Kosárlabda csapataink /  III. IV. korcsoport fiúk /évek óta tarják az első helyüket .

x     x      x

Az atlétikát a több próba versenyekkel kezdtünk.

II. kcs lány       5. hely

II. kcs fiú          4. hely

III. kcs lány      2. hely

III.kcs fiú          7. hely

Az egyéni versenyben Szécsi Debóra a 2. helyet szerezte meg.

Pályabajnokság eredményei:

III. kcs  60 m síkfutás Szécsi Debóra      3. hely

IV. kcs  300m síkfutás Szokoli Kata        1. hely

Schenk Zsófi        3. hely

Csima Péter         2. hely

A megyedöntőn Szécsi Debóra indult 60 m síkfutásban és távolugrásban, mindkét számban a 8. helyen végzett.

Kosárlabda

A 2009/2010-es idényben 3 csapatunk – felnőtt férfi, serdülő és a mini-mini -a megye bajnokság” A” Ligájában indult. A felnőtt csapat a várakozással ellentétben a 4. helyen végzett – a rájátszásban sérülés miatt nem játszott Forgács Róbert, Svébis Tamás és Podoba Tamás-, így az eredményük jó!!

A csapat tagjai: Bíró Krisztián, Liga Mihály, Svébis Tamás,Kongrácz Balázs,  Forgács Róbert, Pencz László, Fehér Sándor, Podoba Tamás, Mráz Dávid, Szlamoneczki Zoltán.

A serdülő csapat igen jó kezdés után az utolsó mérkőzésekre visszaesett – edzés nélkül nem megy egyetlen sportágban sem a versenyzés, ezt 4 gyerek nem tartotta be, ezért meg kellett válnunk tőlük -. A nyílt bajnokságban a 10. helyen, a zárt bajnokságban a 6. helyen végeztek Rossz!!!

A csapat tagjai, akik végigdolgozták és -játszották a bajnokságot: Bálint László, Schenk Zsófi, Schenk Máté, Szabó Árpád, Péter Erik.   Kevesebb mérkőzésen még játszottak: Tóth Ákos, Csima Péter, Emődi Enikő, Serfőző Zsófi,  Szabó Márk, Gomola Dávid, Ország Roland, Berényi Miklós . a mini korú Pirvuta Patrik és a mini-mini korú Kovács Dávid  játszottak 4-4 mérkőzésen, nagyon ügyesen!

A mini-mini csapatunk a mérkőzések során egyre jobb játékkal az 5. helyen végeztek!!! Szép volt!!

A csapat tagjai: Taics Robi, Kovács Mirkó, Balogh Niki, Kongrácz Katica, Baranyi Simon, Alföldi Ricsi, Árva Gábor, Kucsera Dani, Kovács Dani, Caldaras Jony, Amoun Klára, Szilágyi Roland, Pap Ferenc, Revák Richárd, Rácz Nikol.

A mini csapatunk a „B” Ligás dühöngő tornán vett részt, a negyedikes gyerekekkel kiegészülve 3. helyen végeztek.

Augusztus utolsó hetében, mint minden évben edzőtábor lesz a kosaras gyerekeknek. Akkor találkozunk újra és megkezdjük a felkészülést a jövő évi bajnokságra. Előre láthatóan mini-mini és mini korosztályba fogunk nevezni.

A felnőtt csapat is fog indulni –reméljük!- és elképzelhető, hogy lesz csapatunk a kadett korosztályban is, ha a már végzett tanulóink is „úgy akarják”, ez csak rajtuk múlik.

Kis Pap Julianna

 

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.