Magyar Falu Program

Programajánló

________

Nyári diákmunka – felhívás

Kedves hernádi diákok!

A 2013-2014-es évekhez hasonlóan a Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálása mellett „Nyári diákmunka” elnevezéssel munkaerő-piaci program indul.

A programhoz a hernádi önkormányzat is csatlakozik, mert segítséget szeretnénk nyújtani nektek ahhoz, hogy a nyári szünetben jövedelmet és munkatapasztalatot szerezhessetek.

Szakképzettséget nem igénylő fizikai munkát ajánlunk, amely valamely intézményünkben vagy közterületen történik majd. Az alkalmazható diákok számáról a Dabasi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya hoz döntést, így sajnos nem tudjuk megmondani, hány embert tudunk foglalkoztatni. Ennek ellenére várjuk azoknak a 16-25 év közötti nappali tagozatos diákoknak a jelentkezését, akik szívesen dolgoznának nyáron nálunk. A program július 1-jén indul, és első körben július 31-ig tart. A foglalkoztatást napi 6 órában valósíthatjuk meg. A diákmunkáért várhatóan bruttó 78.750.-Ft-ot (nettó 50.400.- Ft) tudunk fizetni.

Jelentkezni lehet június 26-án 13 óráig a 374-122-es telefonszámon vagy az onkormanyzat@hernad.hu címen. Az idő rövidsége miatt, kérjük, hogy jelentkezésetek mellé elérhetőségeteket (email, telefonszám) adjátok meg.

Zsírosné Pallaga Mária polgármester

 

Közérdekű elérhetőségek (MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.