Magyar Falu Program

________

 

Kötelező az agrárkamarai tagság

Laczkó Tamás kamarai tanácsadó az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

Az Országgyűlés 2012. július 12-én elfogadta a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamaráról szóló 2012. évi CXXVI. törvényt. A 2012. augusztus 1-től hatályos törvény kötelező tagságot ír elő az agrárszektor és az élelmiszeripar valamennyi piaci szereplője számára a közeljövőben kiírandó országos kamarai választások nyomán létrejövő új Agrárkamarában.

Ezáltal minden olyan természetes személy és gazdálkodó szervezet, aki a törvény meghatározása szerint agrárgazdasági tevékenységet folytat, kötelezetté válik az agrárkamarai tagságra.A leendő kamarai tagok tehát legkésőbb 2012. szeptember 30-ig kötelesek a Magyar Agrárkamara honlapján (www.agrarkamara.hu) található online regisztrációs felületen bejelentkezni az agrárkamarai nyilvántartásba, valamint befizetni a kamarai hozzájárulást az ott közzétett számlaszámra.

A bejelentkezés kizárólag az online regisztrációs felületen történhet, határideje 2012. szeptember 30.

A kitöltésben szükség esetén segítséget nyújt az agrárkamara Gazdálkodói Információs Szolgálatának tanácsadója: Laczkó Tamás  a dabasi  területi irodában    (2370 Dabas Szent István út 67. Tel.:  30/334-12-97).

 

 

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

Dabas Sportcsarnok 2013. március 23. Szluka István 1962.