Magyar Falu Program

________

 

Köszönet és tisztelet a közalkalmazottaknak és az egészségügyi dolgozóknak

Rendkívüli idők állnak mögöttünk: a pandémia másfél esztendeje meghatározója mindennapjainknak. Megtapasztalhattuk személyes életünkben is, hogy milyen nehézségeket okozott a napi teendők elvégzése járvány idején. Fokozottan igaz ez közalkalmazottainkra is. A veszélyhelyzet kihirdetése óta rájuk is nagyobb munkateher hárul, munkájuk ellátása során pedig saját egészségüket is gyakran kockára tették.

Július 1-je Semmelweis-nap és a köztisztviselők napja is. Most azonban nem csak az egészségügyi dolgozókat és köztisztviselőinket köszöntöm, hanem pedagógusainkat, bölcsődei nevelőinket, konyhai dolgozóink, szociális és fizikai munkásainkat is.

Képviselő-testületünk nevében köszönöm azt, hogy valamennyien példamutatóan végeztétek a munkátokat a járvány idején. Nem vette el kedveteket a rengeteg korlátozás. Tartottátok a kapcsolatot a betegekkel, a szülőkkel, ügyfelekkel és az ellátottakkal. Mindannyiótokra büszkék vagyunk!

Semmelweis-nap és a köztisztviselők napja alkalmából szeretettel köszöntöm a hernádi egészségügyi dolgozókat és valamennyi köztisztviselőnket és közalkalmazottunkat!

Zsírosné dr. Pallaga Mária
polgármester

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.