Magyar Falu Program

________

 

Hernádi siker a mezei futás DIOL körzeti versenyén

futas1
Október 17-én szikrázó napsütésben Kakucson rendezték meg – mint minden évben – a mezei futás Diák Olimpia körzeti versenyét. Iskolánk csapata az elmúlt években sem szerepelt rosszul, de az idei verseny a „legfényesebb”!!!

Három korcsoportban, lányok- fiúk csapatai versenyeztek. Először a kicsik, a 3-4. osztályosok futottak.  A lányok kezdtek és a negyedik helyet szerezték meg. A csapat tagjai: Peresztegi Luca, Takács Adél, Kun Fanni, Hrubos Boróka és Vásereczki Bianka.

A fiúk a második helyen végeztek. A csapat: Pelikán Péter, Kolhrusz Péter, Czapek Máté, Kucsera László, Gáspár Máté, Farkas Ádám.

A III. korcsoportos (5.-6. osztályosok) lányok következtek.  Remek futással az első helyen végeztek. A csapat: Caldaras Vanessa, Szécsi Barbara, Szabó Vivien, Amon Klára, Ruttersmidt Klaudia, Garajszki  Noémi és Kovács Regina.

A fiúk csapata a második helyen végzett: Magdák Ákos, Balogh Márk, Kemény Imre, Csorvási Miklós, Suszter Simon, Vizsai Csaba.

futas2Ekkor derült ki, hogy versenyben vagyunk a legjobb iskola cím és Vándorkupa elnyerésében!

Következtek a 7.-8. osztályos lányok: Hugyecz Viki, Bertalan Enikő, Szabó Szabina, Zsolnai Boglárka, Pallaga Alexandra, Trufán Brigi. A harmadik helyen végeztek.

A tavalyi év győztese a gyáli Zrínyi Miklós iskola volt. A lányok futása után 12-12 pont volt az eredmény, ami azt jelentette, hogy a fiúkon múlik minden!!!

A harmadik korcsoportos fiúk nagyszerű futással, igazi „profi” módon versenyeztek, még az sem nyomasztotta őket, hogy rajtuk múlik a Vándorkupa sorsa!  Remek volt fiúk!!!! A csapat tagjai: Kun Bence, Gomola Dávid, Váradi Attila, Szeibert István, Keresztesi Zsolt.

A végeredmény 14- 17 ide!!!!!! Nyertünk, miénk a kupa egy évig.

A következő megmérettetés a megyebajnokság lesz, öt csapatunk jogosult részt venni a versenyen.

Mindent bele!!!

Kis Pap Julianna 

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.