Programajánló

Sze
5
szo
2020
egész nap Bográcsparti @ Búcsú tér
Bográcsparti @ Búcsú tér
Sze 5 egész nap
Ebben az esztendőben elmaradt a KultivÁlom Fesztivál a koronavírus járvány miatt. A “Bográcsparti” munkacímű rendezvénnyel kis mértékben talán kárpótolni tudjuk az itt élőket, és jókedvűen búcsúztathatjuk az idei nyarat.
Sze
25
pén
2020
18:00 Kosárdzsembori @ Hernádi ÁLtalános Iskola tornacsarnoka
Kosárdzsembori @ Hernádi ÁLtalános Iskola tornacsarnoka
Sze 25 @ 18:00 – 20:00
 
Hulladéknaptár 2020.

Hasznos hírek

Hernádi helyzetjelentés

A Kormány rendelkezései értelmében közintézményeink zárva tartanak. A gyermekétkeztetést igénylők naponta megkapják a szükséges ételeket. A Hernádi Alapszolgáltatási Központ munkatársai erejüket megfeszítve dolgoznak a gondozottak ellátásán.

Az állandó gondozottakon kívül mai napig öt idős ember igényelt segítséget az Önkormányzattól. Őket a bevásárlásban és gyógyszereik kiváltásában segítjük. Ha van az Önök környezetében olyan idős személy, aki nem tud önállóan gondoskodni magáról, kérjük, jelezzék nekünk! (+3629374122 vagy onkormanyzat@hernad.hu).

A településen nem tudunk koronavírussal fertőzött személyről. Két ember van jelenleg hatósági járványügyi megfigyelés alatt, de többen választották az önkéntes karanténba vonulást. Ők külföldről tértek haza és a többi ember egészségének megőrzése miatt választották a bezárkózást.

Úgy tűnik, a diákok rendesen tanulnak a digitális oktatás keretében és – ismét hangsúlyozom – büszke vagyok arra, hogy a hernádi gyerekek nem bandáznak az utcán!

Kérem, hogy tudatosan, saját és mások egészségét szem előtt tartva éljék a mindennapjaikat. Aki segítségre szorul, kérje az önkormányzat segítségét!
+3629374122    onkormanyzat@hernad.hu

Zsírosné dr. Pallaga Mária
polgármester

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Okmányirodai dokumentumok

Ügyleírások, letölthető nyomtatványok
Adatletiltás
Adatszolgáltatás
Egyéni vállalkozás
Gépjármű ügyintézés
Okmánykiállítás
Okmány elvesztése, találása
Ügyfélkapu regisztráció
Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

Akadálymentesítés