Magyar Falu Program

________

 

Hernádi helyzetjelentés

A Kormány rendelkezései értelmében közintézményeink zárva tartanak. A gyermekétkeztetést igénylők naponta megkapják a szükséges ételeket. A Hernádi Alapszolgáltatási Központ munkatársai erejüket megfeszítve dolgoznak a gondozottak ellátásán.

Az állandó gondozottakon kívül mai napig öt idős ember igényelt segítséget az Önkormányzattól. Őket a bevásárlásban és gyógyszereik kiváltásában segítjük. Ha van az Önök környezetében olyan idős személy, aki nem tud önállóan gondoskodni magáról, kérjük, jelezzék nekünk! (+3629374122 vagy onkormanyzat@hernad.hu).

A településen nem tudunk koronavírussal fertőzött személyről. Két ember van jelenleg hatósági járványügyi megfigyelés alatt, de többen választották az önkéntes karanténba vonulást. Ők külföldről tértek haza és a többi ember egészségének megőrzése miatt választották a bezárkózást.

Úgy tűnik, a diákok rendesen tanulnak a digitális oktatás keretében és – ismét hangsúlyozom – büszke vagyok arra, hogy a hernádi gyerekek nem bandáznak az utcán!

Kérem, hogy tudatosan, saját és mások egészségét szem előtt tartva éljék a mindennapjaikat. Aki segítségre szorul, kérje az önkormányzat segítségét!
+3629374122    onkormanyzat@hernad.hu

Zsírosné dr. Pallaga Mária
polgármester

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.