Átadták a Hernádért Emlékérmeket

A Hernádért emlékérem kitüntetést 2013-ban alapította az önkormányzat és a díj adományozható annak a személynek, társadalmi szervezetnek, vállalkozónak, vállalkozásnak, aki vagy amely a település fejlesztésében, a társadalmi, szociális, kulturális, oktató-nevelő, egészségügyi és közszolgálati munkában vagy a település érdekében kiemelkedően hasznos tevékenységet végzett.

A díjazottat ajánlani lehet minden évben augusztus 31-ig a polgármesternek címzett ajánlásban. Az ajánlott személyek, társaságok, szervezetek elismeréséről a képviselő-testület szeptember végéig hoz döntést. Az emlékérmet október 23-án adják át.

Idén is október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján, a Hamvasban rendezett ünnepségen átadták az 2022. évi Hernádért Emlékérmeket. Az ünnepséget nyitó zenés irodalmi műsor után elhangzottak a laudációk és színpadra szólították a díjazottakat.

Hernád Nagyközség Önkormányzata 2022-ben Rácz Jánosné asszonynak, Rakó András úrnak és Varga László úrnak adományozott Hernádért Emlékérem kitüntetést.

Gratulálunk a díjazottaknak és köszönjük önzetlen segítő tevékenységüket!
A többi fotót a galériában találják!
Fotó: [stx]

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.