Magyar Falu Program

________

 

A Telekom Hernádra költözik októberben

2018. október 16. és 31. között kihelyezett ügyfélszolgálattal várja a Magyar Telekom az érdeklődőket a hernádi önkormányzat parkolójában.

Személyes jelenléttel, barátságos és szupergyors ügyintézéssel nyújtanak segítséget a Magyar Telekom szakemberei a Telekom Pont irodában október második felében a Köztársaság út 47. szám alatt a Községháza parkolójában.

A Telekom intenzív hálózatfejlesztésének eredményeként a szolgáltató országszerte összesen több mint 3,4 millió elérést biztosít. Hernádon több mint 1500 háztartásban vagy telephelyen érhető el a maximális sebességű hálózat, melynek köszönhetően a weboldalak egy szempillantás alatt megjelennek a kijelzőkön, az óriásfájlok sokkal hamarabb letöltődnek az eszközünkre, az élő adásokat pedig akadozás mentesen nézhetjük a neten.

A hernádiak két héten át tehát nemcsak online, hanem személyesen is érdeklődhetnek a szolgáltatások felől: bármilyen kérdésükkel bekopogtathatnak a Telekom Pont ajtaján, ahol a vállalat készséges és felkészült dolgozói lesznek a segítségükre. A Magyar Telekom nemcsak a legmodernebb szolgáltatásokkal teszi hatékonnyá a munkát vagy éppen felhőtlenné a szórakozást, hanem az ügyintézést is huszonegyedik századivá teszi: a mobil ügyfélszolgálaton ízelítőt kaphatunk abból a szabadságból, amelyet a Telekom alkalmazás nyújt. Azok, akik az otthon kényelméből szeretnének számlát befizeti, hibát bejelenteni, vagy bármilyen ügyet intézni, nem csak a hernádi Telekom Ponton, hanem a dabasi Telekom üzletben is megismerhetik az egyszerű alkalmazás kezelését és a benne rejlő lehetőségeket. A vállalat dolgozói örömmel segítenek mind az installálásban, mind a felhasználásban.

Magyar Telekom

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.