Magyar Falu Program

________

 

Változás az étkezések megrendelésében

Önkormányzatunk intézményeinél 2020. szeptember 1. napjától új menza program segíti Önöket a bölcsődei, óvodai, iskolai étkeztetéssel kapcsolatos ügyintézésben.

Az új rendszer lényege, hogy a szülők egy internetes felületen intézhetik gyermekük számára az étkezések megrendelését, lemondását, fizetését. Megnézhetik az étlapot, a korábbi rendeléseket, számlákat. Nem szükséges az étkezéseket telefonon lemondani, mivel a rendszer internetes oldaláról a teljes folyamat otthonról kényelmesen intézhető.

Valamennyi gyermek törvényes képviselője részére a mai napon részletes tájékoztatót küldünk a változással kapcsolatban.

Kérem, hogy azok a szülők, akik igénylik gyermekük részére az étkezést a megküldött nyilatkozatokat küldjék vissza a levélben megadott módok egyikén a Hernádi Polgármesteri Hivatalba.

Felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban a hivatal munkatársai Rácz Jánosné és Nagyné Gábor Judit nyújtanak segítséget (tel: 29/374-122; email: menza@hernad.hu).

Hernád, 2020. 08. 14.

Zsírosné dr. Pallaga Mária
polgármester

Szülői tájékoztató

NYILATKOZAT gyermekétkeztetés igénybevételéhez (amennyiben étkezési kedvezménnyel NEM rendelkezik)
NYILATKOZAT a Gyvt. 21/B. § (1) bekezdés b)-d) pontja és a Gyvt. 21/B. § (2) bekezdése szerinti ingyenes vagy kedvezményes intézményi gyermekétkeztetés igénybevételéhez
NYILATKOZAT a Gyvt. 21/B. § (1) bekezdés a) pontja szerinti ingyenes bölcsődei, mini bölcsődei és óvodai gyermekétkeztetés igénybevételéhez

Fotó: makohirado.hu

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.