Magyar Falu Program

________

 

Ismét eljön a 424-es gőzmozdony!

plakat_125_2014_jav_150 dpiA Budapest-Lajosmizse vasútvonal megnyitásának 125. évfordulóján megint nosztalgiázhatunk. Szeptember 28-án (vasárnap) ismét ellátogat a 424-es gőzmozdony által vontatott nosztalgia-szerelvény Hernádra. Az alábbi plakáton olvashatják a menetrendet.

Ezen a napon Dabas és Hernád között a vonatot veterán motorok kísérik majd, emiatt különösen látványos bevonulásra lehet számítani. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

A vasúti menetrend miatt sajnos csak néhány percig tartózkodik az állomáson, de szeretnénk méltóképpen, hatalmas tömeggel fogadni.

A vonatútra  korlátozott számban kedvezményes árú jegyeket is lehet vásárolni a Hernádi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán. A jeggyel Budapest és Lajosmizse között lehet utazni a nosztalgiavonattal, oda-vissza. Bárhol fel és le lehet szállni.


2 Replies to “Ismét eljön a 424-es gőzmozdony!”

  1. pama

    Kedves Magda! 4000 Ft-ba kerül a jegy, amellyel Budapestről Lajosmizséig és vissza lehet utazni oly módon, hogy Gyón megállóhelyen kívül bárhol fel vagy le lehet szállni. Sajnos gyermekjegy nincsen, de a 3 év alattiak felnőtt ölében ülve jegy nélkül is utazhatnak. Csak 25 db jegyet bocsátottak rendelkezésünkre, mert minden útba eső faluban és városban igényeltek jegyet.
    Jegyet váltani a Községházán lehet ügyfélfogadási időben. A plakáton olvashatja a menetrendet.

  2. Szabó Magda

    Érdeklődnék, mennyibe kerül a jegy , Budapestig- Hernádról, és gyerek kedvezmény van?Köszönöm

Comments are closed.

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.