LEADER tervezési fórum Hernádon

A Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület munkaszervezete megkezdte a 2014-2020-as Helyi Fejlesztési Stratégia tervezési feladatainak koordinálását és a stratégia elkészítését a működési területén. Amint arról már korábban hírt adtunk a 2014-2020-as periódusban a Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület működési területe kibővül a ráckevei járás 10 településével, így a stratégia tervezése a 24 település által lefedett területre készül.

A hernádi tervezési fórumra 2015. november 18-án 17 órától kerül sor a Községháza “B” épületében.

A tervezés során a személyes konzultációkon kívül lehetőséget biztosítunk arra is, hogy ötleteiket, javaslataikat elektronikus formában juttassák el Egyesületünk munkatársaihoz. A Helyi Fejlesztési Stratégia dokumentumai az Egyesületünk honlapján is elérhetőek a Dokumentumtár – HFS Tervezés 2014-2020 mappában erre a linkre kattintva.

Kérjük, hogy vegyenek részt aktívan a következő programozási időszak fejlesztési elképzeléseinek megtervezésében, és a közös fejlesztési stratégia kialakításában. Amennyiben projektötletük, rövid és hosszú távú fejlesztési céljaikhoz Európai Uniós forrást kívánnak igénybe venni, mindenképpen keressék az Egyesület munkatársait személyesen, vagy e-mailben, és kísérjék figyelemmel a weboldalunkon elhelyezett, a Helyi Fejlesztési Stratégia tervezéséhez kapcsolódó információkat.

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23. id. Dormány József, a hernádi állomásfőnök és a felesége (1958. június 25.)