Programajánló

Hasznos hírek

Elkészült a mosdó a sportpályán!

   Olvasóink közül biztosan sokan kerültek már abba a helyzetbe, hogy a hernádi sporttelepen egy-egy rendezvény alkalmával bizony fel kellett (volna) keresniük a mosdót. Az öltözőben csak a sportolók számára van ilyen, kívül pedig csak egy pottyantós volt, de az utóbbi időben már az sem. Meg így a 21. században már nem szívesen veszünk igénybe budit, lássuk be.

Az elmúlt években megtöbbszöröződött a sporttelep látogatóinak a száma, ezért mindenképpen fejlesztéseket kellett az önkormányzatnak ott végrehajtania. Ezek egyike volt a mosdó megépítése. A fejlesztés TAO-pályázat révén jöhetett létre. A pályázatot a Hernádi Kosárlabda Alapítvány nyújtotta be a szakági szövetségéhez és meg is kapta a támogatást.

Június végén elkészült az új mosdó, amit bárki igénybe vehet, aki a sporttelepen tevékenykedik.A beruházás összértéke 11.596.864 forint volt, amelyből  4.664.633 forintot Hernád Nagyközség Önkormányzata biztosított, a többit pedig az OBO Bettermann Kft., a Bro-Ker-Bét Kft., a Gabona 4 Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft., valamint a SA-TO-WOOD Kft. biztosított. Az építést a HERKO-BAU Kft. végezte el. Köszönjük nekik! Továbbá köszönjük a pályázati munkát Kis Pap Juliannának, a Hernádi KOsárlabda Alapítvány elnökének!

Ezzel egyidőben az önkormányzat teljesítmény bővítést végeztetett el az intézmény területén, hogy minden elektromos berendezés megfelelően működjön.

Akadálymentesítés