Magyar Falu Program

________

 

Elkészült a mosdó a sportpályán!

   Olvasóink közül biztosan sokan kerültek már abba a helyzetbe, hogy a hernádi sporttelepen egy-egy rendezvény alkalmával bizony fel kellett (volna) keresniük a mosdót. Az öltözőben csak a sportolók számára van ilyen, kívül pedig csak egy pottyantós volt, de az utóbbi időben már az sem. Meg így a 21. században már nem szívesen veszünk igénybe budit, lássuk be.

Az elmúlt években megtöbbszöröződött a sporttelep látogatóinak a száma, ezért mindenképpen fejlesztéseket kellett az önkormányzatnak ott végrehajtania. Ezek egyike volt a mosdó megépítése. A fejlesztés TAO-pályázat révén jöhetett létre. A pályázatot a Hernádi Kosárlabda Alapítvány nyújtotta be a szakági szövetségéhez és meg is kapta a támogatást.

Június végén elkészült az új mosdó, amit bárki igénybe vehet, aki a sporttelepen tevékenykedik.A beruházás összértéke 11.596.864 forint volt, amelyből  4.664.633 forintot Hernád Nagyközség Önkormányzata biztosított, a többit pedig az OBO Bettermann Kft., a Bro-Ker-Bét Kft., a Gabona 4 Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft., valamint a SA-TO-WOOD Kft. biztosított. Az építést a HERKO-BAU Kft. végezte el. Köszönjük nekik! Továbbá köszönjük a pályázati munkát Kis Pap Juliannának, a Hernádi KOsárlabda Alapítvány elnökének!

Ezzel egyidőben az önkormányzat teljesítmény bővítést végeztetett el az intézmény területén, hogy minden elektromos berendezés megfelelően működjön.

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.