Magyar Falu Program

Programajánló

________

 

Megszépült az óvoda!

Pénteken, az óvodások ballagásán polgármester asszony átadta a gyerekeknek és a szülőknek az óvoda alsó szintjének felújított csoportszobáit. Régóta vártunk már erre a felújításra, amit egyrészt a használatban történő elhasználódás, másrészt pedig az elektromos biztonsági követelmények tettek szükségessé.

A felújításról bővebben a következő linken olvashatnak http://www.hernad.hu/folyik-a-hernadi-pitypang-ovoda-belso-felujitasa/

Az önkormányzat a következő években folytatni kívánja az óvoda fejlesztését, ezt azonban hangsúlyozottan a rendelkezésre álló anyagi lehetőségek függvényében tudja megtenni. A fejlesztésekhez sok pénzre, főleg pályázati támogatásra lesz szükség.

Első lépésként a játszóudvar területét növelte meg az önkormányzat, mintegy 860 négyzetmétert vásárolt meg és csatolta az udvarhoz, jelenleg pedig egy ennél kétszer nagyobb terület megvásárlásával kapcsolatos ügyintézés folyik. Ezáltal lehetővé válik a játszóudvar megnagyobbítása és a későbbiek folyamán az épület bővítése is.

Közérdekű elérhetőségek (Egységes orvosi ügyelet, MVM, Tigáz, Daköv…)

Népszámlálás 2022

Hasznos információk

Magyarország.hu

Elektronikus ügyintézés

Panaszrendezés

A kistérség települései

Galéria

2013. március 23.