Cheap tiffany earrings Cheap tiffany bracelets Cheap tiffany necklaces silver charms gold bracelets Ralph Lauren Australia pandora starter bracelets pandora wood charms Ralph Lauren Australia

Nagycsaládosok Hernádi Egyesülete

Egyesületünk 2004. december 15-én alakult. Székhelyünk: 2376 Hernád Fő u. 147.

Adószámunk 18708332-1-13
Bankszámlaszámunk: 65500037-30049875-53000017

Az Egyesület célja:

  • Az élet és az anyaság tiszteletére nevelés, a házasságért, és a jövő generációjáért érzett felelősség erősítése;
  • a nagycsaládosok sajátos érdekeinek képviselete és szolgálata;
  • a nagycsaládosok által képviselt értékek hangsúlyozása a társadalom irányába;
  • a nagycsaládosok egymást ismerő és segítő közösségé integrálása;

Egyesületünket a Pest Megyei Bíróság, mint közhasznú szervezetet TE 4246 szám alatt nyilvántartásba vette: 2005. március 29-én.

Minden hónap első keddjén a Művelődési Házban 15-17 óra között fogadóórát tartunk.

Ezen kívüli elérhetőségeink:

Elnök:
Menyhártné Katona Ibolya (+36 70 779 6717)
Elnökhelyettes:
Füst Katalin (+36 29 374 027)
Elnökhelyettes:
Kovács Zoltánné (+36 70 779 5497)

Az Egyesület 2006-os évi tervei között több kirándulás, és a község programjaihoz való csatlakozás is szerepel.

Jelenleg a legtöbb időnket és energiánkat a Budapesti Élelmiszerbank Egyesülettel közösen végzett élelmiszeradomány-akció köti le. Ennek keretében lisztet és száraztésztát osztunk a rászorulóknak.

Pár szó a Budapesti Élelmiszerbank Egyesületről: 2005. szeptemberében alakultak. Ez az Egyesület egy olyan non-profit szervezet, mely önkéntesei segítségével összegyűjti az élelmiszergyártóknál és kereskedőknél fölöslegessé vált élelmiszereket, valamint lakossági gyűjtéseket szervez. Az így összegyűjtött élelmiszereket karitatív szervezeteken keresztül eljuttatja a rászorulóknak. Bővebb információ róluk: www.elelmiszerbank.hu.

A Nagycsaládosok Hernádi Egyesületének tagjai már az elmúlt évben is segítséget nyújtott ehhez. A Cora Budakalászi üzletében gyűjtöttünk élelmiszereket, illetve az idén a Cora Törökbálinti üzletében is. Ebben az évben többször voltunk élelmiszereket címkézni az Élelmiszerbank raktárában.

Várjuk segítők jelentkezését a tészta- és lisztadomány szállításához, szétosztásához a fenti telefonszámokon.

a zöldségekből készült 'szobor'

Október 16-án hétfőn a Magyar Élelmiszerbank Egyesület – az Élelmezési Világnap alkalmából – szórólap osztására kért fel bennünket. A munka végén megcsodáltuk a képen is látható – az Élelmiszerbank emblémáját bemutató – zöldségekből készült “szobrot”.

Ugye, milyen szépek vagyunk?

Cheap Pandora Charms Pandora Bracelets Sale cheap Pandora Jewellery Cheap Pandora Australia Cheap Pandora Charms sale Cheap Pandora Beads ralph lauren outlet Cheap Pandora Bracelets Sale Cheap Pandora jewelry ralph lauren cheap thomas sabo online shop thomas sabo outlet thomas sabo charms thomas sabo sale Polo Ralph Lauren Pas Cher Ralph Lauren Australia