Hernádi Úszó Klub Sport és Szabadidő Egyesület

Hernádi Úszó Klub Sport és Szabadidő Egyesület

 
HERNÁDI ÚSZÓ KLUB
SPORT ÉS SZABADIDŐ EGYESÜLET

Az egyesület saját honlapja:
hernadiuszoklub.atw.hu


Közhasznú egyesület

Székhely:
Hernád, Fő u. 149.
Edzések, oktatás helyszíne:
Hernád, Csatorna köz,a Szervál SE. Klubháza
Elnök:
Garamvölgyiné Horváth Dóra
Elnökhelyettes:
Fehér Pál
Tagok:
Dutkáné Mátyás Nikolett
Garamvölgyi Zoltán
Helik Gabriella
Kürtiné Horváth Emese
Kürti Gyula
Lukács Andrea
Molnárné Csatárfalvi Andrea
Molnár László Norbert
Takácsné Holi Andrea
Timár Violetta Dóra
Tóth Tünde
huk_001
huk_005


Egyesületünk, a Hernádi Úszó Klub Sport és Szabadidő Egyesület az egészséges és sportos életmód mellé tette le névjegyét. Elsősorban úszásoktatással, úszóedzésekkel, de gyógyúszással is foglalkozunk. Óráink heti 6 nap 2-3 órában zajlanak. A megalakulásunk óta – közel 1 éve – 35 főről 56 főre nőtt a gyermekek létszáma. Elsősorban hernádi lakosok, de járnak hozzánk Pusztavacsról, Örkényről, Újhartyánról is. Csak egy sportág a fő profilunk, de rendezvényeinken más sportágakkal is megismertetjük az érdeklődőket, melyek egyesületi tagjaink aktív munkájának köszönhetően ingyenesek voltak. Ezen rendezvényeink: Tavaszköszöntő családi sportnap, gyermeknapi részvétel, mini-sportnap, falunapi részvétel, Nyárbúcsúztató családi sportnap.

Ősszel elindítottuk a részben ingyenes ovi-úszást is heti 2 alkalommal, mert fontosnak tartjuk, hogy az a gyermek is sportoljon, akinek az anyagi körülményei ezt nem teszik lehetővé.

Tavasszal vízhez szoktatási foglalkozást is szeretnénk elindítani 1,5–2 éves gyermekek számára továbbá felnőtteknek is szervezünk oktatást.

Hosszú távú terveink között szerepel, hogy a nyári szünetben rendszeres napközis tábort hozzunk létre, lovaglással és kézműves programmal összekötve. Napi edzésekkel, heti váltással 3 héten keresztül.

Ez év októberben felvettük a kapcsolatot a kecskeméti úszóegyesülettel, akikkel együttműködési kapcsolatot szeretnénk kialakítani pl: néhány alkalommal a hernádi gyermekeknek a kecskeméti uszoda nagy medencéjében is tarthatnánk edzéseket valamint a kecskeméti gyerekek részt vehetnének a hernádi nyári táborban.

Szeretettel várunk mindenkit edzéseinken, oktatásunkon és rendezvényeinken is.

Garamvölgyiné Horváth Dóra
+36 20 320 9843