Cheap tiffany earrings Cheap tiffany bracelets Cheap tiffany necklaces silver charms gold bracelets Ralph Lauren Australia pandora starter bracelets pandora wood charms Ralph Lauren Australia

Hernádi Sport Egyesület

A Hernádi Sport Egyesület a falu legrégebben működő civil szervezete. Jelenleg két szakosztálya van: a labdarúgó és a kosárlabda szakosztály.

A kosárlabda szakosztály TAO pályázata (2013)

A Hernád SE kosárlabda szakosztály a 2013/2014 évadra 15.223.635 Ft-ot nyert a TAO pályázaton.

A támogatás jogcíme: a tornaterem parkettájának cseréje                           12.208.978 Ft

Utánpótlás nevelési feladatok                                              2.394.281 Ft

Versenyeztetés költségei                                                           620.374 Ft

A program megvalósításához szükséges önrészt Hernád Nagyközség Önkormányzata biztosítja.

Parketta cserére                                                5.285.272 Ft

Utánpótlás nevelési feladatok                         268.718 Ft

Versenyeztetés költségei                                    69.627 Ft

A kosárlabda szakosztálynak jelenleg egy-egy felnőtt férfi, junior, serdülő, gyermek és mini csapata van, és előkészítő tanfolyama működik. Az öt csapat a Pest Megyei Bajnokságban versenyez.  Az előkészítő csapat 3-4  megyei és országos tornán vesz részt

Folytatjuk az MKOSZ „Dobd a kosárba” programot.

Augusztusban edzőtábort tartottunk, szeptemberben második alkalommal volt „Kosárlabda Dzsembori”, decemberben megrendeztük a XXI. Mikulás Kupát.

A szakosztálynak 71 igazolt és 46 még le nem igazolt játékosa van.

A szakosztály csapatai az Általános Iskola tornacsarnokában edzenek és a hazai bajnoki is itt tartják.

A tornaterem parkettája, a gondos karbantartás mellett is teljes cserére szorul.

A támogatást ismét az OBO Bettermann Kft. biztosította a társasági adójából.

A kosárlabda szakosztály TAO pályázata (2012)
Pályázati időszak: 2012/2013-as bajnoki évad

Jogcímei:kosarlabdak

  • Tárgyi eszköz beruházás
  • Utánpótlás-nevelés  fejlesztése
  • Versenyeztetéssel összefüggő feladatok

A sportfejlesztési program főbb elemei:

A kosárlabda szakosztálynak jelenleg egy felnőtt férfi csapata, egy gyermek vegyes csapata és egy előkészítő (2-3. oszt.) tanfolyama működik. A férfi és a gyermek csapat a Pest Megyei Bajnokságban versenyez. A 2012/13. idényben a férfi és agyermek csapatok mellett indítunk a megyei bajnokságban egy mini és egy serdülő csapatot és egy junior csapatot. Az utánpótlás csapatok indítását a gyereklétszám növekedése teszi lehetővé. Szueptembertől ismét indítunk előkészítő tanfolyamot az 1-2. osztályos gyerekek részére. Szeptembertől részt veszünk az MKOSZ “Labdát minden gyerek kezébe!” programjában.

Minden évben decemberben rendezzük a Hernádi Mikulás Kupát- 2012-ben lesz a 20. – a körzet iskolái, illetve meghívott csapatok részére (a jelentkezők számától függően). Minden évben indulunk a DIOL versenyein is. Évente augusztusban edzőtábort rendezünk a gyerekeknek.

Hernádon a kosárlabda és a labdarúgás csapatjátékok művelhetők. Az általános iskola tanulói és a környező falvakból átjáró gyerekek alkotják a csapatokat. (Az iskola testnevelési tantervében a kosárlabda kiemelkedő szerepet kap.) Az edzések és a mérkőzések az általános iskola tornacsarnokában zajlanak.

Az Általános Iskola tornacsarnokát 1992-ben adták át. Az azóta eltelt időben az Önkormányzat hatalmas erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy állagát, külalakját megőrizze, ami azért is nehéz, mert az iskola testnevelés mellett a gyermek és a felnőtt szabadidősport tevékenységeinek is helyet ad. Látogatottsági adatok: 2009-ben 7520 fő/hó, 2010-ben 7860 fő/hó, 2011-ben pedig 8810 fő/hó (iskolai és szabadidős tevékenység egyaránt).

A gondos karbantartás mellett is jelentősen elhasználódott a helyiség, így mindenképpen szükséges a falak javítása és a tisztasági meszelés.

A szakosztály a felújítási feladatokra 1.610.000 Ft-ot, az utánpótlás nevelésre 2.312.190 Ft-ot, a versenyeztetéssel összefüggő feladatokra 180.000 Ft-ot nyert el, amely összegeket társasági adójából az OBO Bettermann Kft. biztosított.

A pályázat önerejét, összesen 966.910 Ft-ot Hernád Nagyközség Önkormányzata bocsátotta a szakosztály rendelkezésére.

Cheap Pandora Charms Pandora Bracelets Sale cheap Pandora Jewellery Cheap Pandora Australia Cheap Pandora Charms sale Cheap Pandora Beads ralph lauren outlet Cheap Pandora Bracelets Sale Cheap Pandora jewelry ralph lauren cheap thomas sabo online shop thomas sabo outlet thomas sabo charms thomas sabo sale Polo Ralph Lauren Pas Cher Ralph Lauren Australia