Cheap tiffany earrings Cheap tiffany bracelets Cheap tiffany necklaces silver charms gold bracelets Ralph Lauren Australia pandora starter bracelets pandora wood charms Ralph Lauren Australia

Hernád Hungary Motoros Civil Egyesület

MEGALAKULTUNK!
Elnök:
Szokoli József

Székhely:

2376 Hernád,

Fő utca 10.

telefon:

+36 29 374 330

2005. szeptember 26-án megalakultunk, mint az ELSŐ Hernádi Motoros Egyesület. 11 jóbarát a csapatunk tagja, illetve alapítója.

Célunk, hogy minél szélesebb réteget ismertessünk meg a motoros életformával. A mai világban nagyon sok ember úgy gondolja, hogy a nyaralás, a kikapcsolódás arról szól, hogy elmegyünk egy szállodába, és rengeteg pénzért kipihenjük magunkat. Ez nem így van! Számunkra a kikapcsolódáshoz, elég egy Motor, egy kényelmes Sátor, és hogy EGYÜTT legyünk.

A motorozás a szabadságot nyújtja Nekünk. Nagyon sok szép helyre eljutunk, ami motoron teljesen más mint autóval, rengeteg emberrel megismerkedünk, sok Barátságot, akár ÉLETreszólóakat kötünk, és a mi kis Hernádi csapatunkat is sokan megismerik. Szeretnénk elérni, hogy kicsalogassuk a fiatalokat a négy fal közül, ne csak a számítógép jelentse nekik a világot.

Vágyakozzanak ki a természetbe, tudják azt értékelni, ismerkedjenek, kössenek barátságokat. A csapatunknak az Igaz Barátság az irányadó. Mindig számíthatunk egymásra, és hát ……… mi fontos, ha ez nem? Talán ez legyen a végszó!

Köszönjük, hogy végigolvastátok rövid kis bemutatkozásunkat, és hát azt hiszem a képek magukért beszélnek!

Még hallatunk magunkról!

Hernád Hungary Motoros Civil Egyesület
Cheap Pandora Charms Pandora Bracelets Sale cheap Pandora Jewellery Cheap Pandora Australia Cheap Pandora Charms sale Cheap Pandora Beads ralph lauren outlet Cheap Pandora Bracelets Sale Cheap Pandora jewelry ralph lauren cheap thomas sabo online shop thomas sabo outlet thomas sabo charms thomas sabo sale Polo Ralph Lauren Pas Cher Ralph Lauren Australia